Verzend en Levering Beleid

Wanneer ontvang ik mijn bestelling?

Op het moment van bestellen vind je op de productpagina terug hoe lang het maximaal duurt voor het ontvangen van je bestelling. Eenmaal verzonden ontvang je via email een track & trace code. Hiermee kan je je bestelling opvolgen. Geen mail ontvangen? Kijk dan zeker in je spam folder.


Levertijd 1 tot 4 werkdagen

Om de beste kwaliteit te leveren wordt levend materiaal pas geproduceerd na bestelling. Hierdoor kan het 1 tot 4 dagen duren vooraleer we je producten kunnen versturen.

Wij proberen echter steeds een dagverse voorraad van de meest gangbare nuttige insecten te voorzien. Hierdoor kunnen we je bestelling vaak sneller leveren dan aangegeven!

Verzending via DHL of Post.nl


Bankoverboeking

Indien je met bankoverschrijving (overboeking) betaalt, duurt het meestal 1 tot 5 werkdagen vooraleer de betaling geregistreerd is. Hierdoor loopt je bestelling vertraging op. Wij raden daarom betalingen via bankoverschrijving/overboeking af.

Verzendings- en verwerkingskosten

Verzending is gratis vanaf een aankoopbedrag van 50 euro. Voor kleinere bestellingen rekenen we 3,95 euro (Incl BTW) verzendkost . Dit zowel voor verzendingen naar Nederland als België.


Gekoelde verzending

Om de beste kwaliteit te leveren verzenden wij uw pakketje -indien nodig- gekoeld.

Wij evalueren dagelijks de weersvoorspelling. Afhankelijk daarvan en van het type product wordt er eventueel gekoeld verzonden. De hieraan verbonden meerkosten nemen wij graag op ons om onze klanten de beste kwaliteit te leveren!

Afhalen bij Bezz.nl

Ook zelf afhalen bij Biogroei is mogelijk

Online geplaatste bestellingen kunnen na afspraak worden afgehaald tijdens onze kantooruren.

Kies hiervoor bij het uitchecken van uw online bestelling voor 'Afhalen'. Na de bestelling ontvangt u een mail 'Bestelling verzonden'. Dit betekend dat je pakketje klaar ligt om afgehaald te worden tussen 9:00u en 17:30u op ons adres Van Rijckevorselstraat 45 Breda

Uitzonderingen


Hommelkasten

Een standaard hommelkast kan worden verzonden. De mini-hives echter worden niet verzonden maar moeten afgehaald worden in ons magazijn: van Rijckevorselstraat 45 Breda


Is jouw bestelde product is niet voorradig/productieproblemen

We werken grotendeels met levende organismen. Hierdoor kunnen er heel soms onvoorziene omstandigheden plaatsvinden. Bij zulke uitzondering verwittigen wij u persoonlijk per mail of per telefoon. De bestelling wordt in samenspraak met u zo snel mogelijk verstuurd. Liever uw geld terug in deze situatie? Uiteraard ook geen probleem!


LET OP!! Bij Hoge temperaturen

Zowel in de wintermaanden als zomermaanden kunnen nuttige insecten soms niet verzonden worden. Bij extreme buitentemperaturen overleven sommige soorten nuttige insecten langere verzendperiodes niet. Wenst u bij extreme buitentemperaturen alsnog levende materialen te ontvangen, kan dit enkel op uw eigen verantwoordelijkheid. Wij nemen persoonlijk contact me u op indien dit het geval mocht zijn. Wel kan je steeds nuttige insecten of nematoden komen afhalen na afspraak mits deze ze op voorhand online besteld en betaald zijn.


De onlinebesteltool van Bezz.nl is zo ontworpen dat u op een eenvoudige en veilige manier bezz.nl-producten kunt bestellen. Met de onlinebesteltool kunt u producten uit uw gepersonaliseerd assortiment bestellen.


Plaats alleen onlinebestellingen als u zeker bent van het type en de hoeveelheid producten die u nodig hebt, want een bestelling via de onlinebesteltool wordt beschouwd als een definitieve en bindende bestelling die niet geretourneerd kan worden. Als u advies nodig hebt over het type en de hoeveelheid benodigde producten, neem dan contact op met uw technisch adviseur van Bezz.nl of uw Bezz.nl customer servicemedewerker.


Onlinebestellingen zijn onderworpen aan de algemene handelsvoorwaarden van Bezz.nl en online een bestelling plaatsen impliceert dat u deze algemene handelsvoorwaarden accepteert.


U ontvangt van Bezz.nl per e-mail onmiddellijk een geautomatiseerde ontvangstbevestiging van uw bestelling, waarin de bestelde producten en hoeveelheden vermeld staan. Neem contact op met uw Biobest customer servicemedewerker als u deze bevestiging niet ontvangt.


Producten worden geleverd op basis van beschikbaarheid. De ontvangstbevestiging van de bestelling vormt geen garantie voor de beschikbaarheid. Bezz.nl stuurt u een dag voor de levering op uw adres een bevestiging van verzending. Als er voor een product geen bevestiging van verzending verstuurd wordt omdat het product niet beschikbaar is, ontvangt u een aparte e-mail met informatie over de verwachte leveringsdatum van het ontbrekende product. 


Bezz.nl producten uit uw gepersonaliseerd assortiment kunnen onderworpen zijn aan verschillende regelgevingen met betrekking tot hun gebruik, opslag, transport of verwijdering, zoals bijvoorbeeld de regelgeving rond gewasbeschermingsmiddelen. Bezz.nl geeft u graag advies als u vragen hebt, maar aanvaardt geen verantwoordelijkheid voor uw navolging van de toepasselijke regelgeving.


Een succesvolle toepassing van bestuivingsproducten en producten voor biologische bestrijding is afhankelijk van veel factoren waarop Bezz.nl geen invloed kan uitoefenen. Hieronder valt ook het gebruik van de producten conform de regelgeving, de aanbevelingen van Bezz.nl en de gebruiksvoorschriften. Bezz.nl geeft u graag advies als u vragen hebt, maar haar verantwoordelijkheid blijft beperkt tot het aan u leveren van producten die voldoen aan de Bezz.nl -kwaliteitsnormen en behelst geen enkele verantwoordelijkheid voor het resultaat dat bij uw gewas bereikt wordt. Houd rekening met de kans op hommelsteken en gebruik hommels in overeenstemming met de omschrijving in onze gebruiksvoorschriften.


Afbeeldingen van producten of verpakkingen zijn bedoeld ter illustratie en kunnen afwijken van het geleverde product.


Deze onlinebesteltool wordt u uitsluitend voor persoonlijk gebruik aangeboden. Bezz.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid in geval van tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze onlinebesteltool. Neem in dat geval contact op met de Bezz.nl-klantendienst.